Brunssi

GURU’S KITCHEN BRUNSSI

BRUNSSIMENU

Sahramifocacciaa (Ve)
Patonkia (G, M)
Avokado- & tomaattihummusta (G, Ve)
Fetajogurttia, aiolia & paprikapyrettä (G, Ve)
Pikkelöityä kurkkua & punasipulia (G, Ve)
Valkosipuli-yrtti marinoituja oliiveja (G, Ve)
Marinoituja artisokkia (G,Ve)
Vihersalaattia (G, Ve)
Kirkasta kasviscoleslaw’ta (G, Ve)
Myskikurpitsa-lehtikaali-kikhernesalaattia (G, Ve)
Tzatziki-parmesanperunasalaattia (G, Ve)
Parsa-avokado-orzosalaattia (Ve)
Kantarelli-perunatortillaa (G, sis. kananmunaa)
Spanakopitaa (L)
Oliivi-basilika-tofukokkelia (G, Ve)
Perunagnoccheja mausteisessa punajuurikastikkeessa (G, Ve)
Siipiä appelsiini-gochujang -kastikkeessa (G, M)
Hunaja-rosmariini porsaankylkeä (G, M)
Falafelejä (G, Ve)

Fondue (G, VE)
Juustofondue vegaanisesta goudasta & dippikasviksia

JÄLKIRUOAT

Suklaabrownieta & tyrnivaahtoa (G, Ve)
Mustaherukkapannacottaa & vadelmamarenkia (G, L)
Tuoreita hedelmiä & marjoja (G, Ve)
Manchego -juustoa (G, L)

Tarjolla myös viikoittain vaihtuvia herkkuja!